Demre Demre'de voleybol heyecanı sona erdi

Demre'de voleybol heyecanı sona erdi

Paylaş
Demre'de voleybol heyecanı sona erdi

Demre'de voleybol heyecanı sona erdi

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde düzenlenen Voleybol Şampiyonası sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol Şampiyonası, küçük kızlar, yıldız kız ve erkekler, genç kız ve erkekler dallarında yapıldı. Şampiyonada ortaokullar arası düzenlenen küçük kızlar, yıldız erkekler dallarında, Demre'nin en küçük ortaokulu olan Çevreli Bozoğlu Tarkun Ortaokulu öğrencileri şampiyon oldu.

7 takımın katıldığı küçük kızlarda Çevreli Bozoğlu Tarkun Ortaokulu, 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu'nu 2-1 yenerek şampiyon oldu. 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Köşkerler Ortaokulu üçüncü oldu.

9 takımın katıldığı yıldız kızlar dalında 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu final maçında Çevreli Bozoğlu Tarkun Ortaokulu'nu 2-0 yenerek şampiyon oldu. Bozoğlu Tarkun Ortaokulu ikinci, Atatürk Ortaokulu üçüncü oldu.

4 takımın katıldığı yıldız erkekler dalında Çevreli Bozoğlu Tarkun Ortaokulu, 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu'nu 2-0 yenerek şampiyon oldu. 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Atatürk Ortaokulu üçüncü oldu.

Genç erkeklerde birinciliği Bil Okulları, ikinciliği Demre Anadolu Lisesi ve üçüncülüğü Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aldı. Genç kızlarda birinciliği Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinciliği Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Özel Ekol Lisesi aldı.

Şampiyonada dereceye giren okullara kupalarını Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, Emniyet Müdürü Kürşat Duman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mesut Dikili verdi. Şampiyonada küçük kızlarda birinci olan Çevreli Bozoğlu Tarkun Ortaokulu, Demre'yi Antalya'daki il şampiyonasında temsil edecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı