Demre Demreli çocuklar şenlikte eğlendi

Demreli çocuklar şenlikte eğlendi

Paylaş
Demreli çocuklar şenlikte eğlendi

Demreli çocuklar şenlikte eğlendi

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Demre ilçesinde düzenlenen Çocuk Şenliği'nde çocuklar gönlünce eğlendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Demre'de Çocuk Şenliği düzenlendi. Noel Baba Meydanı'nda kurulan TIR'da yapılan gösterilerle şişme oyun parklarında, Demreli çocuklar gönüllerince eğlendi. Şenlik için Noel Baba Meydanı'nın etrafı bariyerlerle çevrildi. Tek kapıdan yapılan girişlerde ateş ölçümü yapıldı ve HES kodu uygulaması gerçekleştirildi. Büyükler ve çocukların girişte ellerini dezenfekte etmesi sağlandı. Maskesiz gelenlere maske verildi. Çocukları girişte biri kadın iki Noel Baba karşıladı.
Şenlikte, sihirbaz, tahta bacak gösterileri yapıldı, dev maskotlar çocuklarla oynadı. Yüz boyama, balon şişirme etkinliği düzenlendi. Çocuklar şişme parklarda, oyuncaklarda gönüllerince eğlendi. Şenliğe gelen her çocuğa bir bayrak, bir uçurtma ve balonlar hediye edildi. Alanda pandemi kurallarına uygun olarak yerleştirilen çocuklara, TIR sahnesinden gösteriler yapıldı, şarkılar söylendi. Yapılan sihirbaz gösterilerine çocuklar ortak edildi. Oyunlar oynandı ve bayrak şov yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı