Demre Demreli güreşçiye başarı ödülü

Demreli güreşçiye başarı ödülü

Paylaş
Demreli güreşçiye başarı ödülü

Demreli güreşçiye başarı ödülü

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- TÜRKİYE Güreş Federasyonu tarafından Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası'nda üçüncülük kazanan Demreli genç güreşçi Serhat Atalay ödüllendirildi.

Kemer'de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası'nda 80 kiloda mücadele eden Demreli güreşçi Serhat Atalay (17), 80 kiloda Demre'yi temsil etti. 120 genç güreşçinin mücadele ettiği kilosunda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Serhat Atalay, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından iki ay sürecek Türkiye Güreş Milli Kampı'na ve Avrupa Şampiyonası'na katılacak aday kadroya çağrıldı. Aynı zamanda Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi olan Serhat Atalay'ın başarısı, Demre'de sevinç yarattı.

Serhat Atalay, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili ve antrenörü Kahraman Şahin'le Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu'nu ziyaret etti. Kaymakam Şatıroğlu, genç güreşçiyi kutlayarak, "Senin başarın bizlere gurur verdi. Güreşini geliştirerek senden Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonlukları bekliyoruz" dedi. Atalay'a bir tablet bilgisayar hediye eden Kaymakam Şatıroğlu, bu bilgisayarla derslerine çalışmasını istedi.

Genç güreşçi Serhat Atalay, daha sonra Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı makamında ziyaret etti. Başkan Kocakaya, genç güreşçiyi tam altınla ödüllendirdi ve bir demet çiçek verdi. Başkan Kocakaya, "Bu genç yaşta bu başarı çok önemli. Bize daha büyük başarılar yaşatacağından eminim. Disiplinli çalışma ile başarı basamaklarında yükselmen en büyük arzumuz. Seni Demre olarak kutluyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı