Demre Demre'nin tek bekar muhtarı evlendi

Demre'nin tek bekar muhtarı evlendi

Paylaş
Demre'nin tek bekar muhtarı evlendi

Demre'nin tek bekar muhtarı evlendi

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesine bağlı Yavu Mahallesi Muhtarı Yaşar Palaz, bekarlığa veda etti. İki dönemdir muhtarlık görevini yürüten Yaşar Palaz, düzenlenen düğün merasiminde yaşamını Huriye Atılgan ile birleştirdi.

Yaşar Palaz ve Huriye Atılgan'ın düğününe Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, eski Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Işık, Nüfus Müdürü Fazilet Kalaycı, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, Demre'nin mahalle muhtarlarını tamamı ve bine yakın konuk katıldı.

Çiftin nikahını Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya kıydı. Gelin Huriye Atılgan'ın nikah şahitliğini arkadaşı Melike Kolak, Yaşar Palaz'ın nikah şahitliğini ise Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz yaptı. Nikahı kıyan Başkan Okan Kocakaya, "Demre'nin 17 mahallesinin tek bekar muhtarının nikahını kıymaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Onun bekarlığa veda akşamına da hep birlikte şahitlik ediyoruz. Çiftimize mutluluklar diliyorum" dedi.

Başkan Kocakaya, evlilik cüzdanını gelin Huriye Atılgan'a verdi ve çifte bir kahve takımı hediye etti. Huriye - Yaşar Palaz çifti, gece boyunca dans edip, dostlarıyla eğlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı