Magazin Deniz Akkaya'ya Gökmen Şeynova'nın ailesinden veto

Deniz Akkaya'ya Gökmen Şeynova'nın ailesinden veto

Paylaş
Deniz Akkaya'ya Gökmen Şeynova'nın ailesinden veto

Hakkında tehdit ve gasp suçlaması olan Deniz Akkaya, Gökmen Şeynova’nın ailesinden veto yedi. Akkaya, Şeynova Ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edilince büyük aşk bitti!

Önceki hafta eski menajeri Merih Yılmaz'ı tehdit, darp ve gasp ettirdiği iddiasıyla gündeme gelen Deniz Akkaya, bu olay yüzünden aşkından oldu. Akkaya, iddiaya göre avukatının ofisine çağırdığı Yılmaz'ın 200 bin lira borcu olduğunu öne sürerek menajerin lüks aracını kendi üzerine devrettirdi. Önceki gün de savcılığa giderek olayla ilgili ifade veren ünlü sunucu, daha sonra Instagram'da şu manidar paylaşımı yaptı: "Kötü gününde yanında olmayan insanlara, iyi gününde yanında olmalarına izin verme. İyi gününde, eğlencede, yemek masasında yanında olup en ufak sıkıntıda saçma bahanesiyle arazi olanlar için bu paylaşım. Erkek olmak mühim meseledir." Akkaya'nın hedefinde ise yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı tekstilci Gökmen Şeynova vardı.

Haberin Devamı

HER ŞEY SİLİNDİ!

İddiaya göre Akkaya ile aşk yaşayan Türk tekstilinin önde gelen markalarından Efor'un veliahtı Gökmen Şeynova'ya ünlü sunucunun vukuatı üzerine ailesinden uyarı geldi. Bunun üzerine Şeynova, 41 yaşındaki eski mankenle görüşmeyi kesti. Duruma sinirlenen Akkaya da ünlü tekstilciyle aşkını bitirip, sosyetik işadamıyla Instagram'da takipleşmeyi bıraktı. Deniz Akkaya ve Gökmen Şeynova, profillerindeki birlikte çekilen romantik fotoğraflarını da kaldırdı.

SAVCILIĞA İFADE VERMİŞTİ

"Beni döverek otomobilimi aldılar" diyen Merih Yılmaz, olay sonrası Akkaya'dan şikayetçi olmuştu. Akkaya da önceki gün emniyete giderek olayla ilgili ifade verdi.