Türkiye (Son Dakika) Denizde 2 kardeşi kurtardı, kendisi dalgalara kapıldı

Denizde 2 kardeşi kurtardı, kendisi dalgalara kapıldı

Paylaş
Denizde 2 kardeşi kurtardı, kendisi dalgalara kapıldı

Kastamonu'nun İnebolu İlçesi'nde, denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeşi kurtaran 54 yaşındaki İsmail Akdemir, kendisi dalgalara kapılarak açığa sürüklendi. Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırılan Akdemir'in durumunun ağır olduğu belirtildi

Karadeniz Mahallesi mevkisinde denize giren 22 yaşındaki Burak ve 19 yaşındaki Bahadır Çemenyemez kardeşler, bir süre sonra boğulma tehlikesi geçirdi. Komşusunun oğlu olan iki kardeşin çırpınışlarını gören İsmail Akdemir, denize atladı.

Haberin Devamı

Akdemir, dalgaların arasında çırpınan gençleri kıyıya çıkarmayı başardı. Ancak yorgun düşen İsmail Akdemir, kendisi dalgalara kapılarak açığa sürüklendi.

Haber verilmesi üzerine İnebolu Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri, İsmail Akdemir’i kurtarmak için çalışma başlattı. Dalgaların açığa sürüklediği Akdemir, ekipler tarafından bota alınarak İnebolu Limanı’na götürüldü.

Bir süre sonra gelen ambulansla İnebolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Akdemir, ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Hastanede tedavi altına alınan İsmail Akdemir’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kontrol amacıyla İnebolu Devlet Hastanesi’ne götürülen Bahadır ve Burak Çemenyemez kardeşlerin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

DHA