Spor Denizde kaybolan jokey Ediz Arslan cansız bedeni bulundu (Ediz Arslan kimdir?)

Denizde kaybolan jokey Ediz Arslan cansız bedeni bulundu (Ediz Arslan kimdir?)

Paylaş
Denizde kaybolan jokey Ediz Arslan cansız bedeni bulundu (Ediz Arslan kimdir?)

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Yalıçiftlik köyü Ketendere sahilinde denizde boğulan Türkiye Jokey Kulubü'nün jokeyi Ediz Arslan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Dün yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamazken, sabah saatlerinde Arslan'ın cansız bedeni sahil güvenlik ekibi ve dalgıçlar tarafından bulundu.

Mudanya'nın Yalıçiftlik köyü Ketendere sahilinde dün saat 19.00 sıralarında 4 arkadaşıyla denize giren ünlü jokey Ediz Arslan (24), yoğun dalgalar ve fırtına sebebiyle denizde kayboldu.

Arslan'ın kaybolduğu gören arkadaşları hemen sahil güvenlik, jandarma ve arama kurtarma ekiplerine haber verdiler. Dalgıçların gece arama çalışmalarından sonuç elde edilemeyince, aramalar sabaha bırakıldı.

DALGIÇLAR CANSIZ BEDENİNİ BULDU


Sabahın ilk ışıklarıyla Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait Degak 11 timi ile dalgıçların yaptığı çalışmayla Ediz Arslan'ın cansız bedeni bulundu. Arama çalışmalarını yakından izleyen ailesi ve yakınları ise acı haberle yıkıldı. Türkiye Jokey Kulübü'nün sevilen jokeyinin çok sayıda birinciliği bulunuyordu.


TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ'NEDEN İLK AÇIKLAMA:


"Genç ve başarılı jokeylerimizden Ediz Arslan, 8 Ağustos 2017 Salı günü Mudanya İlçesi Ketendere sahilinde, arkadaşları ile birlikte girdiği denizde kayboldu. Gece geç saate kadar süren aramalar sonucunda Ediz Arslan’a ulaşılamazken, 9 Ağustos sabahı tekrar başlatılan aramalar sonucunda, genç jokeyimizin cansız bedenine ulaşıldı.

2009 yılında Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi’nden mezun olan ve 2010 yılında lisans alıp at binmeye başlayan Ediz Arslan 1142 koşuda 102 birincilik elde etmiş ve 17 Mart 2017 tarihinde jokey olmuştu.

Ediz Arslan’a Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve atçılık camiasına başsağlığı dileriz.

Not: Merhumun cenaze bilgileri belli olunca paylaşılacaktır."

Haberin Devamı