Türkiye (Son Dakika) Deniz'in cesedi 9 gün sonra bulundu

Deniz'in cesedi 9 gün sonra bulundu

Paylaş
Deniz'in cesedi 9 gün sonra bulundu

Antalya'da 9 gün önce önce Konyaaltı sahilinden eşiyle birlikte denize girerek kaybolan Deniz Dumlupınar'ın cesedi, Konyaaltı sahili açıklarında bulundu

Vatandaşların Konyaaltı sahili açıklarında, falezlere yakın bölgede bir cisim gördükleri ihbarı üzerine botla bölgeye gelen Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına bağlı ekip, denizde bir kadın cesedi olduğunu tespit etti. Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına götürülen cesedin, Deniz Dumlupınar'a ait olduğu saptandı.

Dumlupınar'ın yeğeni Berkay Demiralp, “Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'ndan bizi aradılar. Cesedin teyzeme ait olduğu tespit edildi” dedi.

Cesedin otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderileceğini belirten Demiralp, otopsinin ardından cenazeyi İstanbul'a götüreceklerini kaydetti.

Haberin Devamı

>> DANSÖZ DEĞİL İDDİA ÖLDÜRDÜ

Deniz Dumlupınar'ın kız kardeşi Semiha Eymen de, haberi duyunca Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Gözyaşlarını tutamayan Eymen, yakınları tarafından teselli edildi. Polislerin kendisini arayarak bilgi verdiğini dile getiren Eymen, cenazeyi İstanbul'a götüreceklerini ve Yeniköy'de defnedeceklerini belirtti.

9 gün önce Konyaaltı ilçesindeki Akdeniz Bulvarı'nda bir kafeteryada eğlenen Sabit ve Deniz Dumlupınar çifti, daha sonra Konyaaltı sahilindeki 7 No'lu plajdan denize girerek kaybolmuş, Sabit Dumlupınar'ın cesedi 9 Ocak'ta Kemer ilçesinde bulunmuştu.

DHA