Denizli Denizli Büyükşehir'in 143'üncü kuruluş yıl dönümü kutlandı

Denizli Büyükşehir'in 143'üncü kuruluş yıl dönümü kutlandı

Paylaş
Denizli Büyükşehir'in 143'üncü kuruluş yıl dönümü kutlandı

Denizli Büyükşehir'in 143'üncü kuruluş yıl dönümü kutlandı

DENİZLİ'de Belediye Teşkilatı'nın 143'üncü yıl dönümü törenle kutlandı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin örnek bir şehir olduğunu belirtip, "Bunu birlikte başardık. Birlik ve beraberlik olduğunda aşamayacağımız engel varamayacağımız hedef yoktur" dedi.

Denizli'de Belediye teşkilatının kuruluş 143'üncü kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Denizli Garnizon Komutan Vekili Albay Bilal Öztürk, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Denizli eski belediye başkanları Hasan Gönüllü, Ziya Tıkıroğlu, Ali Marım ve Ali Aygören, merhum Belediye Başkanı Mehmet Candoğan'ın kızı Ülkü Candoğan ile ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, davetliler, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başlayan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Törende konuşan Zolan, "Denizli kurulduğu günden bugüne birçok merhalelerden geçti. Topraklarına düşman postalı bastırmayan ecdadımız, gece gündüz çalıştı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu hedefi Denizli görev edindi ve bugün gururla söylediğimiz; tükettiğinden daha fazla üreten, satın aldığından daha fazla satan, dış ticarette fazlalık veren bir şehir haline geldi. Denizlimiz ile ne kadar gurur duysak azdır" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberin Devamı