Yaşam Denizli'de köpeği çalınan kadın yardım istiyor

Denizli'de köpeği çalınan kadın yardım istiyor

Paylaş
Denizli'de köpeği çalınan kadın yardım istiyor

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, kimliği belirsiz bir kişi kulübeden ‘lokum’ ismli köpeği çaldı. Köpeğin çalınma anı saniye saniye apartmanın güvenlik kamerasına yansırken, köpek sahibi Müzzeyyen Akçalı (48), bir buçuk aydır çalınan köpeğinin bulunmasını istiyor.

Olay, 1 Nisan’da Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi Fatih Caddesi 78 numaralı Tıpırdamaz apartmanın bahçesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere, göre 1 Nisan’da saat 07.30 sularında kimliği belirsiz bir kişi, yan evin bahçesinden duvar üstünden atlayarak, köpeğin kulübesinin bulunduğu yere geldi. Bir süre burada köpeği seven şüpheli şahıs, etrafı kollamaya başladı. Etrafta kimsenin olmadığını fark ettiği bir anda, köpeği bağlı bulunduğu kulübeden çözerek, yolun karşısında park halindeki aracına götürdü. Burada belli bir süre kaldıktan sonra arabayla olay yerinden uzaklaştı. Köpeğin çalınma anı saniye saniye köpeğin sahibi tarafından güvenlik amacıyla yerleştirilen kameralara yansıdı.

Olay ardından yaklaşık 2 saat sonra durumu fark eden köpeğin sahibi evli ve iki çocuk annesi Müzeyyen Akçalı, olayın şokunu atlattıktan sonra durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, incelemenin ardından Müzeyyen Akçalı’nın ifadesini başvururken, şüphelinin yakalanması çalışmalarını sürdürüyor.


"ARABAYLA ALIP GÖTÜRDÜ"


Köpeğini çok sevdiği için unutamadığını belirten ‘lokum’un sahibi Müzeyyen Akçalı, "25-30 yaşlarında sarhoş mu, sarhoş taklidi mi yapıyor, geliyor. ‘Lokum’un yanına yaklaşıyor, ondan sonra seviyormuş gibi yapıyor. Ondan sonra onu, hareketleriyle taciz ediyor, o da havlamıyor tepki göstermiyor. Ben bulunmasını istiyorum. hiç havlamadı, eğer havlasaydı, biz balkondaydık çıkardık. Ondan sonra arabaya alıp götürüyor" dedi.

Durumu polise bildirdikten sonra olay yeri incelemenin parmak izi aldığını belirten Akçalı, hala beklediklerini bir soncun çıkmadığını kaydetti.


PSİKOLOJİSİ BOZULDU


Köpeğe 3 yıldan beri baktığını belirten Akçalı, evladı gibi baktığı köpeğin çalınmasından dolayı psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Akçalı, "Bir aydır yok, çok üzülüyorum, anlatamam. Her yerde ‘lokum’u görüyorum. Her yerde onu hayal ediyorum, uyuyamıyorum. Psikolojimiz bozuldu, inanılmaz derecede bozuldu. Başka köpeğe bakar mıyım bilinmez. Ama ‘lokum’ gibisi olmaz. ‘Lokum’u çok seviyordum, çok alışmıştım, bir evladım gibiydi. Eşim bir taraftan, oğlum bir taraftan her yeri aradık. Ama şüphelendiğimiz bir kişi yok. Çünkü 3 yıldan beri bakıyordum, şüphelendiğim birisi yok" diye konuştu.

Köpeğin cinsi Rus Finosu kırma olduğunu belirten Akçalı, onun maddi değerinin bin- bin 500 TL olduğunu ancak manevi değerinin çok olduğunu söyledi. Köpeğinin bulunduğu takdirde kendisini en mutlu insanı olacağını kaydetti.

İHA

Haberin Devamı