Spor Denizli: Sırat Köprüsü'nde yürüyüş başladı

Denizli: Sırat Köprüsü'nde yürüyüş başladı

Paylaş
Denizli: Sırat Köprüsü'nde yürüyüş başladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının kızıştığını belirterek, "Sırat Köprüsü'nden yürüyüş başladı" dedi

Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti. Şampiyonluk için puan bareminin 75 civarlarında olduğunu, bunun da düşebileceğini ifade eden Denizli, "Artık Sırat Köprüsü’nden yürüyüş başladı. Şu anda dört tane Sırat Köprüsü’nde yürüyen (Mahşerin Dört Atlısı) diyebileceğimiz dört takım var" diye konuştu.

Bursaspor ile son haftada şampiyonu belirleyecek maça çıkabileceklerinin belirtilmesi üzerine deneyimli teknik adam, "Bu da olasılık dahilinde" derken, şampiyonluk adaylarının sayısının 4-5 hafta sonra ikiye inebileceğini de kaydetti.

Bir basın mensubunun "Puan kayıplarının ardından kuşun kafesten kaçtığını düşündüğünüz oluyor mu" sorusuna Denizli, "Kuş alışıksa kafese döner" cevabını verdi.

"HER ŞEYE RAĞMEN DURUMUMUZ İYİ"

Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçındaki puan kayıplarını arayıp aramayacakları sorusuna, "Ne kadar arayacağımızı diğer haftalar gösterecek. Her şeye rağmen durumumuz iyi" diye yanıt verdi.

Kasımpaşa maçında yedikleri 2 golle ilgili bir soru üzerine Denizli, "7-8 hafta aralarla böyle goller yerseniz anlayışla karşılanabilir. Ama 2 hatayı aynı maçta yapmak olmadı" dedi.

Kaçırılan puanları sadece yenilen gollere bağlamamak gerektiğini vurgulayan Denizli, "Kaçırılan goller de maçın sonucuna etki ediyor. Gol yemek ile gol atmak farklı şeyler. Birinde pozisyon hatası var, diğerinde ise beceri eksikliği" ifadelerini kullandı.

GOL SIKINTISI

Bu sezon golcü futbolcular Nobre, Nihat ve Tabata gibi futbolculardan çok verim alamadıklarının belirtilip, bu futbolculardan memnun olup olmadığının sorulması üzerine Denizli, "Onların ne yapıp yapmadığını lig bitiminde göreceğiz. Daha 8 hafta var. Lig bitmeden onların değerlendirmesini yapamazsınız" diye konuştu.

Denizli, uzun süredir antrenmanların kapalı olduğunun hatırlatılması üzerine de "Çok muhabbet tez ayrılık getirir" dedi. Sakatlığı süren İbrahim Toraman’ın muhtemelen hafta sonunda forma giyeceğini anlatan Denizli, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile ilgili yorum yapmaktan kaçınıp, "Önce biz kendi işimize bakmalıyız" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı