Denizli Denizli'de dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

Denizli'de dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

Paylaş
Denizli'de dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

Denizli'de dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde tüm işyerleri ile koronavirüs vakası bulunan apartmanların ortak kullanım alanları başta olmak üzere pek çok nokta da dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

Koronavirüse karşı aldığı tedbirleri düzenli bir şekilde sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde işyerlerine yönelik dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehrin yoğun olarak kullanılan noktalarında dezenfekte çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, Demirciler Caddesi'nde hijyen çalışması gerçekleştirdi. İşyerleriyle birlikte cadde, bulvar ve meydanlarda bulunan ATM ve otobüs duraklarında da hijyen çalışması yapan belediye ekipleri talep gelmesi halinde Covid-19 vakası bulunan apartman ve binaların ortak kullanım alanlarında da dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Koronavirüs vakası bulunan apartman ve binaların ortak kullanım alanlarında hijyen çalışması yapılması isteyen vatandaşların Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin "ALO 153" çağrı merkezini aramaları gerektiği belirtildi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı