Spor Derbi ertelenince Kubilay'ın hayali yarım kaldı

Derbi ertelenince Kubilay'ın hayali yarım kaldı

Paylaş
Derbi ertelenince Kubilay'ın hayali yarım kaldı

Kas hastası küçük taraftarın hayali derbinin ertelenmesiyle yarım kaldı.

Denizli’de kas hastalığı nedeniyle yürüme güçlüğü yaşayan Kubilay Yiğit’in en büyük isteği olan Galatasaray maçına gitme hayali, Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ertelenmesi ile yarım kaldı.

Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesinde yaşayan Hasan-Tuba Yiğit çiftinin 12 yaşındaki oğulları Kubilay, 2006 yılında geçirdiği ateşli hastalık nedeniyle yürüme zorluğu çekiyor. Kas hastası Kubilay Yiğit’in en büyük hayalinin Galatasaray maçına gitmek olduğunun basında yer alması üzerine, Galatasaray Kulübü küçük taraftarı ailesiyle birlikte maça davet etti.

Denizli’den uçakla İstanbul’a giden Yiğit ailesini karşılayan Galatasaraylı yöneticiler, dün İstanbul’u gezdirdikten sonra aileyi akşam oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için Türk Telekom Arena’ya getirdi.

Küçük taraftara üzerinde sarı-kırmızılı oyuncuların imzasının bulunduğu Galatasaray forması hediye edildi. Maçın ertelendiğinin anons edilmesi üzerine, ailesi ve Galatasaray yöneticileri ile maç saatini bekleyen Kubilay’ın en büyük hayali yarım kaldı. Baba Hasan Yiğit, şaşkın olduklarını dile getirerek, "Şaka gibi bir gün yaşadık. Galatasaray Kulübü’nün misafiri olarak Denizli’den İstanbul’a geldik ancak maç iptal oldu, Kubilay çok üzüldü. Galatasaray yöneticileri, oğlumu ’Üzülme, seni tekrar maça getiririz’ diye teselli ettiler." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı