Spor Derbiye tam kadro

Derbiye tam kadro

Paylaş
Derbiye tam kadro

Fatih Terim, önümüzdeki hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisini düşünerek sarı kart sınırındaki Hamit Altıntop'u yedek bıraktı. Muslera ve Riera'yı ise riske etmedi

Braga deplasmanında tarihi bir galibiyet alan ve Devler Ligi’nde son 16’ya kalan Galatasaray, Sivasspor maçına alışılmışın dışında bir kadroyla çıktı. Fatih Terim, önümüzdeki hafta oynanacak olan zorlu Fenerbahçe derbisini de düşünerek revizyona gitti. İmparator, sarı kart sınırında bulunan Hamit Altıntop’u riske etmeyerek kulübede oturttu. Onun yerine Aydın Yılmaz görev yaptı. Portekiz’deki maçta sakatlık yaşayan Albert Riera ise kadroya alınmadı. İspanyol yıldızı da derbiye saklayan Terim, onun yerine Hakan Balta’yı oynattı. Kart sınırında bulunan milli futbolcu, dün akşam sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

HAKAN DERBİDE CEZALI

Hakan, Fenerbahçe mücadelesinde oynayamayacak. Portekiz’den direkt İstanbul’a gönderilen Fernando Muslera’nın yerine ise Ufut Ceylan oynadı ve oldukça başarılı maç çıkarttı. Orta sahanın ortasında ise Selçuk İnan’ın yanında Yekta Kurtuluş forma giydi. Felipe Melo ise cezalı olduğu için Sivas’a götürülmedi.

Haberin Devamı