Spor Devlerin Simon Kjaer çılgınlığı!

Devlerin Simon Kjaer çılgınlığı!

Paylaş
Devlerin Simon Kjaer çılgınlığı!

Marsilya, PSG, Milan derken Danimarkalı stopere Liverpool da talip oldu. Ayrıca Chelsea ve Manchester United’ın da teklif yapabileceği öne sürüldü.

Avrupa’da tam anlamıyla Simon Kjaer çılgınlığı yaşanıyor. Fenerbahçe’nin yıldız savunmacısına her geçen gün farklı bir kulüp talip oluyor. Fransız ekipleri Marsilya ve Paris Saint Germain, 27 yaşındaki stoper için harekete geçmiş, İtalyan devi Milan ise 12 milyon Euro’yu gözden çıkarmıştı.

JÜRGEN KLOPP DA İSTİYOR


Bir iddia da İngiltere’den geldi. İngiliz gazetelerinde yer alan transfer dedikoduları köşesinde dünün en önemli iddiası, Liverpool’un Simon Kjaer için devreye girdiğiydi. Klopp’un yeni sezonda şampiyonluk yarışında olacak bir kadro kurmak istediği, bu sezon özellikle duran toplarda açık veren savunmayı Kjaer ile takviye edeceği öne sürüldü.

Haberlerde ayrıca Chelsea ve Manchester United’ın da Danimarkalı defans oyuncusunun durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Simon Kjaer’in sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılma kararı aldığı ve menacerine İtalya ya da Fransa’dan takım bulmasını istediği iddia edilmişti.

Haberin Devamı