Gündem Devlet Bahçeli'den Aksaray'da önemli açıklamalar

Devlet Bahçeli'den Aksaray'da önemli açıklamalar

Paylaş
Devlet Bahçeli'den Aksaray'da önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aksaray'da düzenlediği mitingde konuştu

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Haberin Devamı

Beka için milli karar, cumhur için istikrar. Zillete dur diyenler bu meydanlarda buluşmuş. Aksaray, Cumhur İttifakı'mızın içinde değildir ancak bu hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. AK Parti'li kardeşlerimizle biriz, beraberiz. Bu nedenle üslubumuza azami dikkat edeceğiz. Cumhur İttifakı tarihin doğru yerindeki duruştur.

"CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ HEDEFLERİN ANA KARARGAHIDIR"

Cumhur İttifakı milli hedeflerin ana kulvarı, ana karargahıdır. CHP Bartın vekili PKK'lılara kardeşim diyor onlardan oy istiyor. Kılıçdaroğlu ise bunu örtmek için bahane üretiyor. Aziz Atatürk'ün kurduğu partinin acıklı durumuna bakar mısınız? CHP rotayı iyice şaşırmış. Kılıçdaroğlu bize milliyetçilik anlatmasın. Kimliksiz ağızlardan milliyetçilik nasıl çıkıyor? Biz bu vatanın, al bayrağın, susturulamayacak olan ezanın bekçisiyiz. CHP Genel Başkanı bizimle boy ölçüşemez. Varsın kıskanan çatlasın biz Aksaray için yüreğimiz koyacağız. Varsın zillet ziyan olup gitsin biz Aksaray için geceyi gündüze katacağız.

Haberin Devamı

"BEKAYI PATLICANLA MUKAYESE ETMEK İZANSIZLIK DEĞİL Mİ?"

Varsın kıskanan çatlasın biz Aksaray için yüreğimiz koyacağız. Varsın zillet ziyan olup gitsin biz Aksaray için geceyi gündüze katacağız. Zillet ittifakı ezandan rahatsız. Milli bekamızı duyduklarında şoke oluyorlar. İşi ekonomiye, patlıcana taşıyorlar. Patlıcan yazın ucuzlar, biber domates yaz aylarında bollaşır. Bekayı patlıcanla mukayese etmek izansızlık değil mi? Patlıcan pahalı ise bu dünyanın onu değildir. Ucuzladığında herkes alır doya doya yer. Peki beka yenir mi? Ucuzu pahalısı olur mu? Beka yoksa bereket yoktur, beraberlik yoktur, bağımsızlık yoktur.