Gündem Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar

Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar

Paylaş
Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumunda konuştu

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Haberin Devamı

İttifakımızın hamuru temizdir. Cumhur İttifakı kök tutmuştur. Cumhur İttifakı 31 Mart'tan başarıyla çıkmıştır. İstanbul Ankara İzmir büyükşehir belediyelerinin CHP'nin yönetimine geçmesi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine güvensizlik olarak görülmemelidir. Milletimizin iradesine saygı gösteririz.

"BİZ GÖRECEĞİMİZİ GÖRDÜK"

CHP'nin başını çektiği ittifakın oy oranı Cumhur ittifakının aldığı oy oranının çok altındadır. Hiç kimse bize demokrasi dersi vermeye çalışmasın. Biz göreceğimiz gördük.15 Temmuz gecesi hainlerin lehine kadeh kaldıran şahsın Edirne'ye belediye başkanı olmasını sırf sandıktan çıktı diye ahlaken kabul edemeyiz. TKP'den Tunceli Belediye başkanı olan şahsın Dersim dayatmasına hoş görü gösteremeyiz.

Haberin Devamı

"BU GİDİŞLE FETÖ KAYBETTİĞİ MEVZİLERİ YENİDEN KAZANACAK"

Bu gidişle FETÖ kaybettiği mevzileri yeniden kazanacak. Dağlarda kovaladıklarımız belediyelere konuşlanacaktır. İstanbul'daki seçimlere şaibe karıştırılması pis bir senaryonun ilk etabıdır.

"İSTANBUL'DA SEÇİM BEKA MESELESİDİR"

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanının sürekli mazbata vurgusu yapması üzerine çalışılmış sinsi bir hazırlıktır. YSK üyeleri zillete göz yumamaz. YSK bir şekilde hukuki destek alacak mıdır? İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir. Ne İstanbul ne de Türkiye yolda bulunmamıştır. Türkiye düşmanlarına çalınmış oylarla hiçbir vatan köşesini vermemeliyiz.