Spor Devre arası gergin anlar

Devre arası gergin anlar

Paylaş
Devre arası gergin anlar

Baroni, devre arasında soyunma odasına yöneldiği anda Trabzon yedek kulübesinden hızla kendisine yönelen Mustafa Yumlu'nun sataşmasına maruz kaldı

Sambacı yanıt verirken, onları gören Volkan, hızla o tarafa yönelip, müdahalede bulundu. Bu sırada Bekir’in, Volkan’ı tutarak, oradan uzaklaştırmaya çalışması dikkat çekti. Yaşananları gören iki takım futbolcuları, o tarafa yönelirken, yedek kaleci Tolga’nın başlarda tepki gösterip, daha sonra ortamı sakinleştirmeye çalıştığı gözlendi. Bu sırada iki takımın teknik adamları, derhal olaya müdahale ederek, kendi oyuncularını soyunma odasına gönderdi.

‘BENİ SİNİRLENDİRMEK İSTEDİ’

Bu sırada taraftarlar, sahayı yabancı madde yağmuruna tutarken atılan cisimlerden biri Egemen’in suratına geldi. İkinci yarının başında ise bu kez yabancı maddelerden Volkan nasibini aldı. 35’te korner atacağı sırada Baroni’nin göğsüne de yabancı madde gelmişti. Brezilyalı yıldız, yaşananlarla ilgili, “Gol attım diye beni sinirlendirmek istedi. Provakasyon için geldi ama ben pek önemsemedim” açıklamasını yaptı.

Fanatik

Haberin Devamı