Türkiye (Son Dakika) Devrilen otomobildeki yangın ağaçlara sıçradı!

Devrilen otomobildeki yangın ağaçlara sıçradı!

Paylaş
Devrilen otomobildeki yangın ağaçlara sıçradı!

Antalya Kemer'de devrilen otomobildeki Cem Y. hafif yaralanırken aracın LPG sistemindeki sızıntı nedeniyle çıkan ve yol kenarındaki ağaçlara sıçrayan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü

Kemer’den Antalya istikametine giden Cem Y. (28) idaresindeki otomobil, dün saat 22.00 sıralarında Göynük kavşağında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Ters dönen araçtan Y. ve arkadaşı Aytuğ Başaran çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. Kısa süre sonra aracın LPG sistemindeki sızıntı nedeniyle yangın çıktı. Alevler yol kenarındaki ağaçlara da sıçradı. Çevredekiler alevlere yangın tüpleriyle müdahale etti ancak başarılı olamayınca itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına aldı.

ALKOLLÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Kazada hafif yaralanan ve ilk başta tedaviyi kabul etmeyen sürücü Cem Y. daha sonra tedavi olmak istediğini belirtti. Olay yerine yeniden çağrılan ambulansta tedaviye alınan Y., Kemer Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Y.’nin yapılan kontrolünde 1.31 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Haberin Devamı