Spor Dica ile 3 yıllık imza

Dica ile 3 yıllık imza

Paylaş
Dica ile 3 yıllık imza

Manisaspor Serie A takımlarından Catania'dan transfer ettiği Rumen Nicolae Dica, bugün ilk yılı kiralık olmak üzere 3 senelik sözleşme imzaladı

Tarık Almış Tesisleri'ndeki imza törenine Başkan Kenan Yaralı ve yöneticilerin yanı sıra Dica'nın bayan menajeri Anna Mariel de katıldı.

"HAGİ KALİTESİNDE BİR OYUNCU"

Başkan Kenan Yaralı, süper bir transfer yaptıklarını söylerken teknik direktör Hakan Kutlu, “İki sezon önce Ankaragücü'nde çalışırken istediğim ancak yüksek bonservis bedeli yüzünden alamadığım Dica, bu sezon Türkiye'ye gelen en iyi yabancılardan biri. Hagi kalitesinde bir oyuncu. Lig başladığında bunu herkes görecek” dedi.

Türkiye'ye Hagi'den daha genç yaşta geldiğini hatırlatan 30 yaşındaki Dica ise, “Hagi, dünyanın takdir ettiği bir futbolcu. Amacım ondan daha başarılı olup, Türk futbolunda iz bırakmak” diye konuştu.

Bu arada Davraz'dan sonra 28 Temmuz'da ikinci etap kamp için Hollanda'ya gidecek olan Manisaspor, Hollanda 2'nci Lig takımlarından Sparta Rotterdam ve RKC Waalwıjk'in yanı sıra La Liga ekiplerinden Real Sociadad ve Yunanistan temsilcisi Xanthi Skoda ile 4 özel maç oynayacak.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA (DHA)

Haberin Devamı