Magazin Didem Soydan'ın yeni sevgilisi Ozan Kıymaç kimdir?

Didem Soydan'ın yeni sevgilisi Ozan Kıymaç kimdir?

Paylaş
Didem Soydan'ın yeni sevgilisi Ozan Kıymaç kimdir?

Didem Soydan deyim yerindeyse aşkını Instagram'dan duyurdu. Ozan Kıymaç ile dudak dudağa poz veren ünlü manken paylaştığı fotoğraf sonrası bir anda magazin dünyasının gündemine oturdu. Ozan Kıymaç hakkındaki bilgiler de bu vesileyle merak konusu oldu.

Didem Soydan yine Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla çok konuşuldu. Ünlü manken, Ozan Kıymaç ile dudak dudağa olan fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Soydan'ın bu paylaşımı sonrası Ozan Kıymaç hakkındaki bilgiler aratılmaya başlandı.

Haberin Devamı

OZAN KIYMAÇ KİMDİR?

Etiler'de fotoğraf stüdyosu olan Ozan Kıymaç, İstanbul'da doğup büyüdü. Moda reklamcısı olarak kendini tanıtıyor.

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan, 1 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anne tarafından Yunanistan, baba tarafından ise Arnavut olan Didem Soydan, modelliğe üniverste yıllarında başladı. Üniversitede hem çalışıp hem okuduğu dönemlerde modellik teklifi aldı. Çıktığı ilk defilede herkesin dikkatini çeken Didem Soydan, ardında pek çok ünlü modacıyla çalıştı. Kliplerde de yer alan Didem Taslan, modellikten sonra oyunculuğa da adım attı. Kamera karşısına ilk kez Bir Hikayem Var isimli film ile geçti.

DİDEM SOYDAN VE KARİYERİ

Didem Soydan, ilk fotomodellik ve modellik tecrübesini 20'li yaşlarının başında yaşadı. Üniversitede okurken harçlığını çıkartmak için bir mağazada çalışan Didem Soydan, bu mağazada modacı Ümit Ünal'la karşılaştı. Ünal'ın defile teklifini kabul eden Didem Soydan, ilk podyum deneyimini 19 yaşında yaşadı. Didem Soydan daha sonra aralarında Hakan Yıldırım ve Özlem Süer gibi çok sayıda ismin olduğu pek çok modacının defilesine çıktı. Soydan'ın modacı Umut Eker'le açtıkları bir mağaza da var.

Haberin Devamı

Yer Aldığı Dizi ve Filmler

2015 - Aşk Yeniden (İrem) (TV Dizisi)

2014 - Mutlak Adalet (Memur) (Sinema Filmi)

2013 - Güzel Çirkin (Lena) (TV Dizisi)

2012 - Uçurum (TV Dizisi)

2012 - Bir Hikayem Var (Sinema Filmi)