Aydın Didim ve Kuşadası plajları bayrama hazır

Didim ve Kuşadası plajları bayrama hazır

Paylaş
Didim ve Kuşadası plajları bayrama hazır

Didim ve Kuşadası plajları bayrama hazır

AYDIN Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla turizmin iki önemli ilçesi Didim ve Kuşadası sahillerinde temizlik çalışması yaparak tatilcilerin hizmetine sundu.
Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaya Kuşadası ve Didim Belediyesi ekipleri de katılıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri sorumluluk alanındaki plajların temizliğini sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü gibi birimler de bayramda görev başında olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin 444 40 09 No'lu Hızlı Çözüm Merkezi de 7 gün 24 saat vatandaşların taleplerini yerine getirmek için hizmet vermeye devam edecek.
Büyükşehir Belediyesi'nin tatil döneminde nüfusu oldukça artan tatil beldelerinde hizmetlerin aksamaması için çalıştıklarını ifadeden Özlem Çerçioğlu, "Kurban Bayramı tatilini Kuşadası ve Didim'de geçirecek vatandaşlarımız için biz tüm tedbirlerimizi aldık, hazırlıklarımızı yaptık. Sizlerden isteğimiz; sağlığınızı korumak adına, aşınızı olmanız, sevdiklerinizi korumanız" dedi.

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı