Spor Diego, Türkiye'yi işaret etti!

Diego, Türkiye'yi işaret etti!

Paylaş
Diego, Türkiye'yi işaret etti!

Diego Ribas Wolfsburg ile sözleşmesinin önümüzdeki yıl Haziran ayında sona ereceğini hatırlatarak önümde bazı takımlardan gelen transfer teklifleri var bana cazip olanı seçeceğim bunlardan biri de Türkiye'den sözlerini etti

İspanya'da katıldığı bir radyo programında geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan başarılı orta saha oyuncusu Diego, bir dönem kiralık olarak formasını giydiği Atletico Madrid'e transfer olmasının artık imkansız olduğunu söyledi.İspanyol kulübünden kimsenin kendisi ile temasa geçmediğinin altını çizen Brezilyalı yıldız,hakkında çok sayıda transfer spekülasyonları çıktığını ancak hangi takıma gideceğine önümüzdeki aylarda karar vereceğini belirtti. Kafasının şimdilik Wolfsburg takımını Bundesliga'da ilk dörde sokmaya odaklandığını da açıklayan Diego, bonservisinin elinde olmasından dolayı geleceğine dair iyi bir karar vermek zorunda olduğuna dikkat çekti.

Gazetecilerin Türkiyedeki takım Fenerbahçe mi sorusuna "evet" cevabı veren Diego, sarılacivertli takımdan övgü dolu sözler etti ve detay vermenin doğru olmayacağını ifade etti.

Diego Ribas, yeni sözleşme imzalayacağı kulüpte paranın ön plana çıkmayacağını özellikle de vurgulayarak para en az düşündüğüm şey imza aşamasında en az değer vereceğim konu bu olacak sözlerini etti.

İspanyol basını, Diego 'nun Fenerbahçe opsiyonunu ciddi şekilde ele aldığını ve önümüzdeki yıl sarılacivertli formayı giyme olasılığının yüksel olduğunu idda etti. Brezilya basını ise Diego'nun Santos takımı ile flörte geçtiğini savunarak bu başarılı yıldızın artık ülkesinde futbol oynamak istediğini yazmıştı.

Mehmet Çiftçi / DHA

Haberin Devamı