Magazin Dila Tarkan kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Dila Tarkan kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Paylaş
Dila Tarkan kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Dila Tarkan ile Hakan Sabancı'nın aşk yaşadığı iddia edildi. İkilin aynı anda aynı kareyi Instastory'den paylaşması dedikoduları ayyuka çıkardı. Bu gelişmenin ardından "Dila Tarkan kimdir? Kaç yaşında? Nereli?" soruları sıklıkça sorulmaya başlandı.

Sosyetik iş adamı Hakan Sabancı ile genç modacı Dila Tarkan, aynı anda aynı kareyi Instastory'den paylaştı. Nev York'ta paylaşılan fotoğrafın ardından akıllara "Dila Tarkan ile Hakan Sabancı aşk mı yaşıyor?" sorusu geldi. Öte yandan magazin dünyası Dila Tarkan hakkındaki bilgileri de araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Eser Yenenler'in sevgilisi olarak adını duyuran giren Dila Tarkan, 1993 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Dila Tarkan, ünlü markalara stil danışmanlığı yapmaktadır. 15'indeyken ailesiyle Vancouver'a taşınan Dila Tarkan, üniversite öğrenimine London College of Fashion'da başladı ve Parsons New School of Design'da devam etti. Şeyma Subaşı ve Burcu Esmersoy gibi modanın içerisinde olan isimlerle yakın arkadaş olan Dila Tarkan, son olarak Hacı Sabancı ile aşk yaşamaya başladığı iddialarıyla gündeme geldi.