Magazin Dilan Çıtak ilk kez konuştu

Dilan Çıtak ilk kez konuştu

Paylaş
Dilan Çıtak ilk kez konuştu

“Su Gibi” programının solisti Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu öne sürüldü. Çıtak iddiayı yalanlamadı, “Yeri ve zamanı geldiğinde konuşurum” dedi

Çıtak, iddialarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu konuyla ilgili sorulara yanıt vermeyeceğim. Şu an konuşmamam lazım, avukatım da böyle istiyor. Yeri ve zamanı geldiğinde sizlere herşeyi açıklarız. Bu konuyla ilgili ne annem, ne de ben konuşacağız. Açıklama resmi yollarla olacak. Biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. Bunların içinde kaybolmak insanın canını sıkıyor. ‘Su Gibi’ programında bunlar konuşulurken, aslında orada bile değildim. Programın ilk seansında çıkıp şarkımı söyledim. Köpeğim rahatsız olduğu için yayından çıkıp onu veterinere götürdüm. ‘Dilan stüdyoya terk etti’ demeleri çok ilginç, çünkü orada bile değildim. Ben müzisyenim ve müzisyen kimliğimle konuşulmak istiyorum. Şu an yaşananları dışarıdan bir göz olarak izliyorum.” Dilan Çıtak’ın 2011’in mart ayında silahlı saldırıya uğrayan ve uzun bir süre tedavi gören İbrahim Tatlıses’i hastanede ziyaret de ettiği öne sürüldü.

YILLAR ÖNCE HABER OLMUŞTU

Işıl

Kundakçı kızı Dilan Çıtak ile 1988’de bu pozu vermiş, iddiası gazetelerde böyle haber olmuştu

'IŞIL PARA TEKLİFİNİ KABUL ETMEMİŞTİ'

Serpil Çakmaklı da dün tv8’de katıldığı ‘Aramızda Kalsın’da konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı: “Dilan’ın annesi Işıl benim yanımda çalışıyordu. Ben her şeye tanığım. Gerekirse mahkemede şahitlik yaparım. Bu olay yıllardır bilmeme rağmen sustum.” Serpil Çakmaklı, POSTA’ya da şunları söyledi: “Işıl, İbrahim’in ev ve para teklifini kabul etmemişti. Oysa sonuna kadar gitmeliydi. Ona maddi-manevi yardımcı oldum. Bu hadiseyi Derya Tuna da biliyordu. Dilan uzun süre psikolojik tedavi gördü. Babası vurulunca gizlice hastaneye gittiğini de duymuştum.”

Dilan Çıtak ilk kez konuştu

2

Haberin Devamı