Yüksekova Dilimli barajındaki hatıra ormanına 300 fidan dikildi

Dilimli barajındaki hatıra ormanına 300 fidan dikildi

Paylaş
Dilimli barajındaki  hatıra ormanına 300 fidan dikildi

Dilimli barajındaki hatıra ormanına 300 fidan dikildi

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)- HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde 'Anneler günü' etkinliği kapsamında, Dilimli barajı etrafında oluşturulan hatıra ormanına 300 fidan dikildi.

Yüksekova Kadınları Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneği ile Yüksekova Sosyal Etki ve Kültür Derneği öncülüğünde gerçekleştirilen fidan dikimine, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Yüksekova Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Emin Yiğit, İlçe Müftüsü Şakir Şahin, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, TEMA gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı.
Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler,'Anneler günü' etkinlikleri kapsamında, oluşturulan hatıra ormanına 300 fidanın dikildiğini beliterek,"Dilimli Barajı’nın kenarında ağaç dikiyoruz. Barajımız 2018’de su tutmaya başladı.Bu baraj buraya ayrı bir güzellik katıyor. Bu diklen ağaçlar hem burayı güzelleştirecek. Burası güzel bir mesire alanı olacak. Bu vesileyle etkinlikte emeği geçen derneklerimize, Tarım ve Orman Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum."dedi.
Program, söylenen şarkılar eşliğinde halayların çekilmesiyle son buldu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı