Dinar Dinar'da Güvenli Okul Güvenli Gelecek toplantısı

Dinar'da Güvenli Okul Güvenli Gelecek toplantısı

Paylaş
Dinar'da Güvenli Okul Güvenli Gelecek toplantısı

Dinar'da Güvenli Okul Güvenli Gelecek toplantısı

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Güvenli Okul Güvenli Gelecek Proje toplantısı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından imzalanan iş birliği protokolu ile okullara anlık güvenlik desteği sağlamanın amaçlandığı Güvenli Okul, Güvenli Gelecek Projesi kapsamında Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Dinar MYO konferans salonunda toplantı yapıldı. Toplantıda, Kaymakam Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Dinar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, Tatarlı Belediye Başkanı Şuayyup Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, resmi ve özel okul müdürleri ve ilgili daire amirlerinin katılımıyla proje sunumu gerçekleştirildi.

Proje kapsamında daha kaliteli bir eğitim öğretim için öğrenci ve öğretmenlerin kendilerini güvende hissedeceği, fiziksel ve çevresel olarak okulların modern ve korunaklı hale getirilmesi amacıyla yeni eğitim - öğretim yılında okullar ve çevresinde uygulanacak sağlık, güvenlik ve ulaşım tedbirleri görüşüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı