Dinar Dinar'da öğrencilerden özel gece

Dinar'da öğrencilerden özel gece

Paylaş
Dinar'da öğrencilerden özel gece

Dinar'da öğrencilerden özel gece

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin hazırladığı gösterilerin sunulduğu gece düzenlendi.

Dinar Bilim ve Sanat Merkezi Okulu tarafından Dinar Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleşen geceye Belediye Başkanı Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gültekin Koçer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Doğan Çakır, okul müdürleri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürü Şevki Karadeniz günün anlam ve önemine ilişkin konuştu. Şevki Karadeniz, "Kurumumuz 2017 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Kurumumuzda Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapmış olduğu sınavlardan geçerek öğrenim görmeye hak kazanmış 19 özel yetenekli öğrenci eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Biz kurum olarak öğrencilerimize geleceğin bilim insanı ve sanatçı gözüyle bakmaktayız. Bu öğrencilerimize devletimizin sağladığı imkanları en iyi şekilde sunmayı kendimize görev edindik" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin düzenlediği drama, illüstrasyon ve monolog gösterisi sunulurken, kurumun tanıtım videosu izlendi. Müzik dinletisi ve resim sergisinin ardından da 2019 yılının Cumhurbaşkanlığı tarafından Prof. Dr. Fuat Sezgin yılı ilan edilmesi dolayısıyla Prof. Dr. Fuat Sezgin sunumu yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı