Magazin Diriliş Ertuğrul 105. bölüm 2. fragmanı YAYINLANDI! Saadettin Köpek ile Ertuğrul Bey karşı karşıya

Diriliş Ertuğrul 105. bölüm 2. fragmanı YAYINLANDI! Saadettin Köpek ile Ertuğrul Bey karşı karşıya

Paylaş
Diriliş Ertuğrul 105. bölüm 2. fragmanı YAYINLANDI! Saadettin Köpek ile Ertuğrul Bey karşı karşıya

Diriliş Ertuğrul 105. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Selçuklu Devleti'nin başında olan Emir Saadettin ile Ertuğrul Bey, karşı karşıya geliyorlar ve kılıçlarını çekiyorlar. Bakalım savaşın kazananı kim olacak?

TRT 1'de çarşamba akşamları ekrana gelen ve Sen Anlat Karadeniz dizisiyle rekabet halinde olan Diriliş Ertuğrul'un 105. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Saadettin ile Ertuğrul Bey, karşı kaşıya geliyor. Emir Saadettin, "Bana itaat etseydin gücümüze güç katardık. Devletimizi ihya ederdik." diyor. Ertuğrul Bey ise bu sözlere karşılık olarak "Sen geberince devletimiz zaten ihya olacak" diyor. Ardından ikili bellerinden kılıçlarını çıkartarak birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışıyor. Bakalım bu savaşın galibi kim olacak?



Günalp, Ertuğrul Bey'e canını Emir Saadettin'e teslim etmesini söylüyor. Ertuğrul Bey ise buna karşılık olarak canını ancak Hak'ka teslim edeceğini belirtiyor. Daha sonra rehin alınan Ertuğrul Bey'e Emir Saadettin tarafından işkence ediliyor.



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakiler ve Turgut, Aslıhan’ın beklenmedik ölümü karşısında yıkıma uğradı. Köpek’in öldürülmeye çalışıldığını öğrenen Mahperi Hatun, yarım kalan işi tamamlamak istedi ancak Köpek, Kayraldı sayesinde saraydan çıkarıldı. Günalp, Köpek’in saldırıya uğradığını öğrenince Ertuğrul’u öldürmek için tekrar harekete geçti. Öte yandan Tekfur Kritos, Ahmet’i Nikea’ya imparatorun yanına gönderirken, Sultan Gıyaseddin ise Ertuğrul ile iş birliği yaparak Köpek’i öldürmesi için Sivas Emiri Hüsameddin Karaca’yı vazifelendirdi. Ertuğrul ve Alplar Aslıhan’ı Söğüt’e defnettikten sonra mezarı başında Saadettin Köpek’ten intikam almak için yemin etti.






Haberin Devamı