Magazin Diriliş Ertuğrul 121. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sezon Finali ne zaman?

Diriliş Ertuğrul 121. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sezon Finali ne zaman?

Paylaş
Diriliş Ertuğrul 121. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sezon Finali ne zaman?

Diriliş Ertuğrul 121. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Ögeday'ın ölümünün ardından yeni hükümdar, Anadolu Selçuklu Devleti'yle olan barış anlaşmasını bozuyor. Noyan Anadolu'ya savaş açıp Türkleri Kösedağ'da sıkıştırmak istiyor. Ertuğrul Bey, önlem almak için planlarını yapıyor.

Diriliş Ertuğrul 121. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Ögeday'ın ölümüyle başa oğlu geçiyor. Bu geçiş yeni bir krizi doğuruyor. Çünkü yeni hükümdar Selçuklu Devleti'yle olan barış anlalşamsını bozup Anadolu'ya savaş açmaya hazırlanıyor. Noyan ise Türkleri, Kösedağ'da sıkıştırmayı planlıyor. Ertuğrul Bey ise teyakkuzda ve her türlü saldırıyı püskürmek için hazırlık yapıyor. Öte yandan dizi bu bölümün ardından sezon finali yapıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı…

Haberin Devamı