Magazin Diriliş Ertuğrul 134. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Moğollar'a karşı sürpriz iş birliği

Diriliş Ertuğrul 134. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Moğollar'a karşı sürpriz iş birliği

Paylaş
Diriliş Ertuğrul 134. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Moğollar'a karşı sürpriz iş birliği

Diriliş Ertuğrul 134. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Moğollar, Kayı obasını basıp her yeri yakıp yıkıyor. Hayme Ana, Osman Bey zulüm görüyor!

Çarşamba günleri Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümleri ekrana geliuyor. Bu hafta dizi 134. bölümü ile karşımıza çıkacak. Bu hafta Moğollar, Ertuğrul Bey'in yokluğundan istifade ederek Kayı Obasını basıyor. Her yeri yakıp yıkıyorlar.

Haberin Devamı

Hayme Ana, Osman Bey ve diğerlerinin can güvenliği tehlikede... Dragos Moğollar'a karşı Ertuğrul Bey'le iş birliği yapma aşamasına geliyor. Ertuğrul Bey kin dolu ve Moğolların işini bitirmek istiyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 134. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Moğollar Kayı obasını basıyor. Büyük bir darbe alan Kayı obasında birçok kişi yaşamını yitiriyor. Kara haber Ertuğrul Bey'e iletilince büyük bir şok geçiriyor.

Hayme Ana'nın boğazına kılıç dayanırken Osman Bey de ölüm tehlikesi ile karşı karşıya... Şimdi Ertuğrul Bey'in annesini, oğlunu ve obasını nasıl kurtaracağı merak konusu oldu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul’un Umuroğulları otağında İlbilge’yi istemesiyle herkes şok olmuştu. Bunun üzerine Moğollara gidecek altınların ele geçirildiği haberiyle ortalık iyice karışmıştı. Ertuğrul’un kurduğu bu oyun, Moğolların Emir Bahaeddin’in canını almasını sağlamıştı.

Haberin Devamı

Dragos ise ona sandık içinde gönderilen Tara’nın kellesini gördükten sonra çılgına dönmüş ve Ertuğrul’u öldürmek için harekete geçmişti. Bu amaçla Ertuğrul’a zehir dolu bir şerbet ikram etmişti. Ancak bu şerbetten Beybolat içmiş ve zehirlenmişti.

Ertuğrul, kendisine kurulan bu tuzağın arkasındaki kişinin Zangoç olduğunu anlayabilecek mi? Beybolat yaşayacak mı? Öte yandan Beybolat, İlbilge’yi Ertuğrul’a vermeyi kabul etmişti. Ertuğrul ve İlbilge, bu tüm meseleler içinde evlenebilecek mi? Dragos’un Ertuğrul’u öldürmek için yapacağı bir sonraki hamle ne olacak? Ertuğrul, şer odaklarının yuvası haline gelen Lefke Kalesi’ni fethedebilecek mi?