Magazin Diriliş Ertuğrul çarşamba günü başlayacak mı? Heyecanlandıran gelişme!

Diriliş Ertuğrul çarşamba günü başlayacak mı? Heyecanlandıran gelişme!

Paylaş
Diriliş Ertuğrul çarşamba günü başlayacak mı? Heyecanlandıran gelişme!

Diriliş Ertuğrul yeni sezonu hakkında önemli bir gelişme yaşandı. TRT 1'in çarşamba günkü yayın akışında "Diriliş Ertuğrul"un yer alması dizinin takipçilerini heyecanlandırdı.

"Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?" sorusu dizinin takipçileri tarafından günbegün sorulurken çok önemli bir gelişme yaşandı. TRT 1'in çarşamba günkü yayın akışında "Diriliş Ertuğrul"a yer verildi. Vatandaşlar, "Detaylar" kısmını tıkladığında ise 5 saniyelik bir teaser'la ve "Yeni sezonda sizlerle" cümlesiyle karşılaştı. Bu gelişme büyük bir heyecan yaratırken "Diriliş Ertuğrul çarşamba günü başlayacak mı?" sorusu soruldu.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZONU ÇARŞAMBA BAŞLIYOR MU?

Diriliş Ertuğrul çarşamba günkü yayın akışında yer aldı fakat, ne kanaldan ne de yapımcıdan resmi bir açıklama gelmiş değil. Öte yandan yeni sezon öncesi fragmanın yayınlanmaması da kafalarda soru işareti bırakmış durumda... 17 Ekim Çarşamba günü izleyiciler ekran başına geçtiğinde yeni bölümle mi yoksa tekrar bölümüyle mi karşılaşacak hep birlikte göreceğiz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A 3 İSİM BİRDEN

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda birbirinden ünlü isimler diziye katılmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Hande Soral'dan sonra diziye 3 isim birden dahil oluyor. Yeni bölümde Yunan komutan olarak karşımıza çıkacak olan İlker Aksum'la birlikte Eser Karabil ve Enis Yıldız projede yer alacak.

Haberin Devamı