Magazin Diriliş Ertuğrul haftaya çarşamba mı başlıyor? Dizinin hayranlarını üzecek haber

Diriliş Ertuğrul haftaya çarşamba mı başlıyor? Dizinin hayranlarını üzecek haber

Paylaş
Diriliş Ertuğrul haftaya çarşamba mı başlıyor? Dizinin hayranlarını üzecek haber

Yeni sezonda, birçok dizi kaldığı yerden devam ediyor. Bir dizi hariç, o da Diriliş Ertuğrul... Büyük bir başarı elde eden dizinin hâlâ yeni bölümlerinin ekrana gelmemesi izleyicilerin "Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?" diye sormasına neden oluyor

Diriliş Ertuğrul'un dün yayın günüydü fakat yeni bölüm yine ekrana gelmedi. Projeyi sıkı bir şekilde takip edenler ekim ayı ortasına gelmemize rağmen dizinin başlamamasından doluyu biraz sitemli... Fragmanın dahi ekrana gelmemiş olması beklentileri iyice artırmış durumda... Diziyi izleyen on binlerce kişi "Yeni bölüm ne zaman başlayacak?" diye haftalardır soruyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL HAFTAYA ÇARŞAMBA DA YOK!

Diriliş Ertuğrul'un haftaya çarşamba yayınlanacağını umanlar yine bir hüsranla karşılaştı. TRT 1'in gelecek haftaki yayın akışında çarşamba günü "Mehmetçik Kutlu Zafer" yer aldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan diziye ilişkin ipuçları geldi. İşte Kurtuluş Zeydan'ın Vatan gazetesine yaptığı açıklamalardan satırbaşları: Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ''Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor'' dedi.

ÜÇ YENİ OYUNCU DAHA

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezon çekimleri devam ediyor. Ne zaman yayınlanacağı merakla beklenen dizinin kadrosuna 3 isim birden katıldı. Diriliş Ertuğrul'da kadroya giren isimler İlker Aksum, Eser Karabil ve Enis Yıldız oldu.

Dizide Yunan komutanı rolüne hayat vereceği konuşulan İlker Aksum, geçen sezon yine aynı yapım şirketinin TRT için hazırladığı "Mehmetçik Kûtül Amare" adlı dönem dizisinin kadrosunda yer almıştı. Canlandırdığı Cox karakterindeki performansıyla beğeni toplayan ödüllü oyuncu, bu sezon ise "Diriliş Ertuğrul"da seyirci karşısına çıkacak.