Magazin Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Paylaş
Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Diriliş Ertuğrul 131. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Ertuğrul Bey ile Dragos'un yeni adamı Uranos boğaz boğaza geliyor. İkisi de birbirlerine tehditler savuruyor.

Diriliş Ertuğrul'un 130. bölümü dün akşam ekrana geldi. Son bölümün ardından her zaman olduğu gibi yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Dizinin 131. bölümünde Ertuğrul Bey, Sırma'yı Beybolat Bey'le evlendirmeyi düşünüyor. Fakat bunu siyaseten yapıyor. Hayme Ana ise durumdan endişeli... Öte yandan Ertuğrul Bey, Dragos'un adamı Uranos'la boğaz boğaza geliyor. Uranos başına bir şey geldiği takdirde İlbilge'nin öleceğini Ertuğrul Bey'se başına bir şey geldiğinde bu kalenin onun başına yıkılacağını söylüyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul, toplanan vergilerin Konya’ya götürülürken kafileye Dragos tarafından tuzak kurulacağını Beybolat’a anlatmış ve tedbir almasını istemişti. Beybolat ikna olmamış ve Ertuğrul’un dediği gibi Dragos tuzak kurmuştu. Bu tuzakta ise İlbilge Hatun, Dragos’un yeni adamı Uranos tarafından kaleye kaçırılmıştı. Kaleye kaçırılan İlbilge Hatun’un akıbeti ne olacak? Kaleden kurtarılabilecek mi? Ertuğrul ve Beybolat bu hususta ne yapacak?

Haberin Devamı