Magazin Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fragman yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fragman yayınlandı mı?

Paylaş
Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fragman yayınlandı mı?

Dün Diriliş Ertuğrul dizisinin günüydü fakat yeni sezon ilk bölümü yine ekrana gelmedi. Bu nedenle dizinin sıkı takipçileri 'Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?' sorusunu sormaya başladı. Öte yandan fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığı da merak ediliyor.

4 sezondur çarşamba günleri ekrana gelen Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu hala başlamadı. Dün ekran başına geçen diziseveler, takip ettikleri diziyi göremeyince "Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?" aramasını sıklaştırmaya başladı.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul'un başlama tarihi ile ilgili henüz net bir açıklama hala yok. Dizinin ekim ayının sonlarına doğru başlaması bekleniyor. Öte yandan yeni sezon fragmanı da yayınlanmış değil.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan diziye ilişkin ipuçları geldi. İşte Kurtuluş Zeydan'ın Vatan gazetesine yaptığı açıklamalardan satırbaşları: Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ''Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor'' dedi.

Haberin Devamı