Magazin Diriliş Ertuğrul yeni sezon (122. bölüm) 2. fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon (122. bölüm) 2. fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak?

Paylaş
Diriliş Ertuğrul yeni sezon (122. bölüm) 2. fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul 122. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Osman Bey, çok zor duruma düşüyor onu kurtaran isim ise Zeydan oluyor. Ertuğrul Bey ile Zeydan'ın karşılaşmaları heyecan yaratıyor.

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu 7 Kasım Çarşamba günü başlıyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm 2. fragmanında ise Ertuğrul Bey'in "Obamı; Söğüt, Moğallara, bitmiş tükenmiş Selçuklu'ya rağmen ayakta tutmaya çalışırken esas mesele babalıkmış ana" demesi duygusal anlar yaşatırken Hayme Ana "Evlatlarına sadece babalık değil, analık da ettin, gayrı evlen oğul" sözleri heyecan yarattı. Öte yandan Osman Bey, çok zor duruma düşüyor onu kurtaran isim ise Zeydan oluyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA NELER YAŞANACAK?

Yeni sezonda hikaye tamamen değişerek zaman atlaması yaşanacaktır. Ertuğruş Bey yaşlanmış olarak seyirci karşısına çıkacak. Platosu yenilenen ve çok sayıda yeni oyuncunun katıldığı Diriliş Ertuğrul yeni sezonda, son yaşananlardan 10 yıl sonrasına anlatılacak. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi devam edecek. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşecek.

Ertuğrul bey 10 yıl geçtiği için yaşlanmıştır. Yeni sezonda alplerin kıyafetleri değişmiştir. Osman bey 11 yaşına Savcı ise 13 yaşında gelmiştir. "Obamı, Söğüt'ü Moğollara, bitmiş tükenmiş Selçukluya rağmen ayakta Tutmaya çalışırken esas mesele babalık mı ana." diyen Ertuğrul Bey evlenmeye karar veriyor.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN DİRİLİŞ ERTUĞRUL PAYLAŞIMI

Haberin Devamı

Burak Özçivit'in Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda olup olmayacağı uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu, dizinin yapımcılığını ve senaristliğini yürüten Mehmet Bozdağ ile çekilmiş fotoğrafını Instagram'dan yayınlayarak "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun."