Magazin Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm hangi gün?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm hangi gün?

Paylaş
Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm hangi gün?

Diriliş Ertuğrul geçen sezon bomba bir finalle sevenlerine veda etti. Şimdi yeni sezon büyük bir heyecanla bekleniyor. Diziye Hande Soral dahil olurken seyirciler 'Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?' sorusuna yanıt arıyor.

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Yeni sezonda bir bir diziler ekrana gelemeye başlarken Diriliş Ertuğrul'un hala yayın tarihinin belli olmaması diziseverleri bu soruya yöneltiyor. Yeni bölüm büyük bir sabırsızlıkla beklenirken diziye Hande Soral'ın dahil olacağı öğrenildi. Soral dizide Ertuğrul Bey'in yeni eşi "Zeydan"ı canlandıracak.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul'un başlama tarihi ile ilgili henüz net bir açıklama yok. Dizinin ekim ayında başlaması bekleniyor. Öte yandan yeni sezon fragmanı da hala yayınlanmış değil.

BURAK ÖZÇİVİT DİZİYE KATILACAK MI?

TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, Burak Özçivit'in dizinin kadrosuna katılıp katılmayacağına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Burak Özçivit'in projede olmasının büyük bir kazanç olacağını belirten Kurtuluş Zeydan, ''Doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor.'' diyerek Özçivit'in bu sene projede yer almadığını söyledi.