Spor Divan'a Alex damgası!

Divan'a Alex damgası!

Paylaş
Divan'a Alex damgası!

Dün gerçekleştirilen Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı'nda, başkan Yüksel Günay, “Alex ayrıldı, biz mutlu değiliz. Kendisi de mutlu değil. Ancak olan oldu” dedi

Uzun yıllar Fenerbahçe’nin kaptanlığını yapan ve geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılan Alex, yine Sarı-Lacivertliler’in gündem maddesiydi. Dün Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda, başkan Yüksel Günay, Brezilyalı futbolcuyla ilgili yorumlarda bulundu. Günay, “Ayrılış tarzını tartışabilirsiniz; şık mıydı, değil miydi? Bu konuşulur, ama bugün yeri midir, değil midir, karar sizin. Ben burada bir şey söylemem. Ben kendisini uğurladım. Hediyesini verdik, eşine de hediye verdim. Mutlu mu ayrıldı derseniz, mutlu ayrılmadı. Ben yolcu ederken mutlu muyum dersem, ben de mutlu değildim. Ancak bu yol seçildi, bu yol da oldu. Hocada mı hata, sporcuda mı hata, bunu tartışmak da yersiz. İki taraf da ayrılmaya hazırdı. Biri bırakmaya hazır, biri de ona ’çalışmayacağım’ demeye hazır” dedi.

Sadece ‘10’u konuştu
Alex’in ayrılış olayına duygusal bakıldığında, bu durumun kendilerini üzdüğünü kaydeden Günay, “Üzmekle kalsın. Kendisine orada da teşekkür ettim. Sonradan bize haber yollamış, o da yolcu ettiğimizden dolayı çok mutlu olmuş. Yüksek Divan Kurulu’nda söyleyeceğim şey bu kadar. Sizlerden de ricam, bu çerçeve içerisinde kalınmasıdır” diye konuştu.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın kazandığı 20. Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı’nın kazandığı Süper Kupa, salona getirildi.

Divan Kurulu Toplantısı’na başkan Aziz Yıldırım da katıldı. Yıldırım, yaklaşık 1,5 saat gecikmeyle katılarak, yönetim kurulu masasındaki yerini aldı.

Borç 167 milyon 274 bin lira
Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda okunan Denetleme Kurulu raporunda, kulübün toplam 167 milyon 274 bin 514 lira borcu olduğu belirtildi. Raporda, Fenerbahçe Kulübü’nün 2012 yılında ocak ayından 30 Eylül’e kadar 115 milyon 425 bin 549 lira gelir elde ettiği, bu dönemde 125 milyon 21 bin 666 lira gider yaptığı, gider fazlasının ise 9 milyon 596 bin 117 lira olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Fanatik