Şemdinli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Muslu, Şemdinli'de incelemelerde bulundu

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Muslu, Şemdinli'de incelemelerde bulundu

Paylaş
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Muslu, Şemdinli'de incelemelerde bulundu

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Muslu, Şemdinli'de incelemelerde bulundu

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ, (Hakkari),(DHA)-DİYANET İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ramazan Muslu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Beraberindeki Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Ahmet Belada ile birlikte Şemdinli ilçesine gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu, ilçe girişindi Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, İlçe Müftüsü Rıdvan Şahin, Yüksekova İlçe Müftüsü Şakir Şahin, Derecik İlçe Müftüsü Eyyüp Zeyrek ile din görevlileri tarafından karşılandı.
Şemdinli'deki Öğretmen Evi'nde onuruna verilen kahvaltıya katılan Prof. Dr., Muslu daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Bağlar (Nehri) köyünde bulunan Hz. Seyyid Taha, Hz. Seyyid Abdullah türbelerini ziyaret etti, buradiki Kayme Sarayını gezdi. Karşıyaka Mahallesi'ndeki Ebu Eyyubel Ensari Yatılı Kız Kuran kursu ile Altınsu köyündeki Hz.Ali ve Seyyit Taha Yatılı Erkek Kur'an kurslarını ziyaret eden Muslu ve beraberindeki heyete, Şemdinli Belediye BaşkanıTahir Saklı tarafından birer tablo hediye edildi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı