Antalya Diyanet-Sen'den Başkan Uysal'a ziyaret

Diyanet-Sen'den Başkan Uysal'a ziyaret

Paylaş
Diyanet-Sen'den Başkan Uysal'a ziyaret

Diyanet-Sen'den Başkan Uysal'a ziyaret

ANTALYA,(DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) yönetimiyle bir araya geldi. Sendika yöneticileri, camilere verdiği destek dolayısıyla Başkan Uysal'a teşekkür etti.

Memur-Sen'e bağlı Diyanet-Sen yönetim kurulu üyeleri Adil Sever, Mustafa Akçay ve Hanifi Erdoğan, Başkan Ümit Uysal'ı ziyaret etti. Ziyarette sendika üyeleri, Başkan Uysal'a özellikle pandemi sürecinde camilere, Diyanet ve vakıf teşkilatına verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Uysal, 2020 yılı içinde Muratpaşa Cami müştemilatı inşaatını tamamlayarak hizmete açtıklarını hatırlattı, toplu ibadete 29 Mayıs'ta tekrar izin verilmesiyle birlikte Yenigün, Cumhuriyet, Sedir, Çağlayan, Kızıltoprak, Konuksever, Yeşilbahçe ve Fener mahallelerinde kapalı pazar yerleri ve statlarda 4 bin 300 kişinin ibadetlerini gerçekleştirmesini imkan tanıyan düzenleme yaptıklarını söyledi. Bununla birlikte 50 bin tek kullanımlık seccade dağıttıklarını dile getiren Başkan Uysal, camilerin düzenli dezenfektesini de yaptıklarını söyledi. Bu çerçevede Diyanet-Sen yönetiminin ziyareti dolayısıyla son derece memnun olduğunu dile getirirken Başkan Uysal, "Muratpaşa'mız inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriğiyle ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir. Bu ortamın oluşmasına katkı veren herkese ben de teşekkür ederim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı