Spor Diyarbakır taraftarı yine maçı tatil ettirdi

Diyarbakır taraftarı yine maçı tatil ettirdi

Paylaş
Diyarbakır taraftarı yine maçı tatil ettirdi

Diyarbakır taraftarı yine maçı tatil ettirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yenilen golden sonra sahaya giren Diyarbakırsporlu taraftarlar, rakip futbolcuları kovaladı. Soyunma odasına kaçan futbolcular yeniden sahaya çıkamadı. Taraftarlara uyarı anonsları yapıldı ardından Hüseyin Göçek güvenlik endişesiyle maçı tatil etti.

YÖNETMELİK 'DÜŞER' DİYOR

BAŞKAN SÜMER: TARAFTAR BİZİM DEĞİL


Taraftar saha içine girerek maçın durmasına sebep oldu... İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yenilen golden sonra sahaya giren taraftarlar, rakip futbolcuları kovaladı. 87. dakikada Tum'un attığı golden sonra sevinç yaşanamadan sahaya giren Diyarbakırsporlu taraftarlar maçın durmasına sebep oldular.

Hakem Hüseyin Göçek'in golden önceki serbest vuruşta yanlış karar verdiğini düşünen taraftarlar sahada İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcularını kovalarken, futbolcular soyunma odasına kaçtılar.

Hakemler de soyunma odasına girdiler.

Taraftarlar ise polis tarafından tekrar tribüne gönderilip, güvenlik kordonuna alındılar.

Maç öncesinde hiç bir taşkınlıkta bulunmayan Diyarbakırspor taraftarı bu andan itibaren protestolarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA 5 BİN DİYARBAKIRLI TARAFTAR

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçı öncesi Diyarbakırsporlu taraftarlar, rakip takım oyuncularını alkışladı.

Takımlarını desteklemek için Atatürk Olimpiyat Stadı’na gelen yaklaşık 5 bin Diyarbakırsporlu taraftar, karşılaşma öncesi tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Isınmak için sahaya çıkan Diyarbakırsporlu futbolcuları tribüne çağıran taraftarlar, daha sonra İstanbul ekibinin oyuncularını da tribünlere çağırarak, onları da alkışladı.

'HERKES KARDEŞ, BURSA KALLEŞ'

Diyarbakırsporlu taraftarlar, geçen hafta saha olayları nedeniyle 17. dakikada tatil edilen maçtaki rakipleri Bursaspor aleyhine de tezahüratlar yaptı.

Diyarbarsporlu taraftarlar, maç başlamadan önce de iki takım oyuncularını çağırıp, alkışlarken, "Herkes kardeş, Bursa kalleş" diye tezahürat yaptı.

Haberin Devamı

Taraftarlar, geçen haftaki maçın ardından Diyarbakırspor’a verilen 3 resmi müsabakayı tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasına da tepki göstererek, Futbol Federasyonu aleyhine de tezahürat yaptı.

(Milliyet)