Gündem Diyarbakır'da içinde polisler bulunan çorbacı tarandı!

Diyarbakır'da içinde polisler bulunan çorbacı tarandı!

Paylaş
Diyarbakır'da içinde polisler bulunan çorbacı tarandı!

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde polislere terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 3'ü polis yaralandı. Çorbacıda çalışan 22 yaşındaki Şeyhmus Sanır, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

Alınan bilgiye göre, Ofis semti Akkoyunlu Sokak’ta bir lokantada çorba içen polislere teröristlerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 polis yaralandı. ve çorbacıda çalışan 22 yaşındaki Şeyhmus Sanır, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Yaralılar ambulanslarla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 1 polis memurunun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Güvenlik güçleri kaçan teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı.

BİR AY ÖNCE ASKERDEN GELDİ

Saldırıda yaralanan ve çorbacıda çalışan 22 yaşındaki Şeyhmus Sanır, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Lokanta sahibi Recep Ölmez, yaptığı açıklamada, Sanır'ın yeğeni olduğunu, bir ay önce askerden geldiğini ve lokantada garsonluk yaptığını söyledi.

"Polis memurları lokantada yemek yerken silahla tarandılar şeklinde bilgi geldi. Masaya servis yapan yeğenimin başına iki kurşun isabet etmiş" diyen Ölmez, hastaneye kaldırılan Sanır'ın hayatını kaybettiğini öğrendiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Saldırıda yaralanan 3 polis memurunun, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, hastaneye gelerek, polis memurlarını ziyaret etti.

AA