Diyarbakır Diyarbakırlı kız öğrenciler bölge şampiyonu oldu

Diyarbakırlı kız öğrenciler bölge şampiyonu oldu

Paylaş
Diyarbakırlı kız öğrenciler bölge şampiyonu oldu

Diyarbakırlı kız öğrenciler bölge şampiyonu oldu

Selim KAYA/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'da düzenlenen Ortaokullar Arası Kız Futsal Turnuvası'nda 7 maçta 53 gol atıp, gol yemeden il şampiyonu olan Şehit Öğretmen Elif Livan Ortaokulu Kız Futsal Takımı, bölge şampiyonluğunu da kazanıp Türkiye Şampiyonası yarı finaline yükseldi.
Diyarbakır Şehit Öğretmen Elif Livan Ortaokulu Kız Futsal Takımı, 12 ile 14 Nian tarihleri arasında Batman'da düzenlenen futsal bölge şampiyonasında birinci oldu. İlk maçta Mardin Ortaokulu'nu 9- 1 yenen Şehit Öğretmen Elif Livan Ortaokulu Kız Futsal Takımı, ikinci maçta ise iddiası kalmayan rakibi Kilis Ortaokulu'nun sahaya çıkmaması üzerine hükmen 5- 0 galip ilan edildi ve Türkiye yarı finnallerine yükseldi.
Diyarbakır Şehit Öğretmen Elif Livan Ortaokulu Müdürü Mehmet Şeyhmuz Kurul, Diyarbakır'da gol yemeden il şampiyonu olduklarını anımsatarak, "Bölge şampiyonasında da sadece bir gol yedik. Bu başarıdan dolayı Antrenörümüz Ramazan Erin'i tebrik ediyorum. Takımımız 11 ile 14 mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta yapılacak olan Türkiye Yarı Finallerinde Diyarbakır'ımızı temsil edecek. Oradan da şampiyon olup Finale çıkmak istiyoruz. Bu konua öğrencilerimize ve teknik heyetimize sonuz güveniyorum. Hedefimiz Türkiye şampiyonluğudur" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı