Spor Diyarbakırspor hükmen mağlup, Bursaspor lider

Diyarbakırspor hükmen mağlup, Bursaspor lider

Paylaş
Diyarbakırspor hükmen mağlup, Bursaspor lider

Diyarbakırspor hükmen mağlup, Bursaspor lider

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 24. haftasında oynanan ve yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen Diyarbakırspor - Bursaspor maçı için kararını açıkladı.

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lutfi Arıboğan yaptığı açıklamada, mücadelenin 3 - 0 Bursaspor lehine tescil edildiğini söyledi.

Beklenen bu kararın ardından Bursaspor 55 puanla Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturdu. Böylece 53 puanı bulunan Galatasaray, Bursaspor'un ardından 2. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Lutfi Arıboğan, İBB - Diyarbakırspor maçı ile ilgili kararın ise Cuma günü verileceğini, Vali Güler'in açıklamalarının da dikkate alınacağını açıkladı.

BEŞİKTAŞ'A 15 BİN TL CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Kulübü'ne, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle 15 bin TL para cezası verdi.

Kurul'un bugün yaptığı toplantıda aldığı kararlar şöyle:

1- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 10.03.2010 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - BÜYÜKŞEHİR BLD. SPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

2- KARTALSPOR Kulübü antrenörü ÖMER KALEBAYIR'ın, 09.03.2010 tarihinde oynanan KARTALSPOR - FENERBAHÇE A2 futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

3- FENERBAHÇE SPOR Kulübü sporcusu RECEP BERK ELİTEZ'in, 09.03.2010 tarihinde oynanan KARTALSPOR - FENERBAHÇE A2 futbol müsabakasında, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

4- SİVASSPOR Kulübü teknik sorumlusu GÖKHAN BÖLÜKBAŞI'nın, 10.03.2010 tarihinde oynanan SİVASSPOR - GAZİANTEP B.Ş.BLD.SPOR A2 futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

5- TRABZONSPOR A.Ş. teknik sorumlusu TANER YILMAZ'ın, 10.03.2010 tarihinde oynanan TRABZONSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ A2 futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.

Haberin Devamı