Magazin Dizi aşkı borçla bitti

Dizi aşkı borçla bitti

Paylaş
Dizi aşkı borçla bitti

Çocuklarına, aşklarının başladığı Melekler Adası adlı dizinin yapımcısı Osman Yağmurdereli'nin isminden esinlenerek Osman Nejat adını veren oyuncu Nurgül Yeşilçay ile Cem Özer'in 6 yıl önce gizli nikâhla kurulan evliliği, anlaşmalı ayrılıkla sona erdi. Evliliğin bitişine Cem Özer'in borçlarının neden olduğu öne sürülüyor

6 yıllık evliliklerini sona erdiren oyuncu Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay'm ilişkisi, Melekler Adası adlı dizinin setinde başladı. Osman Yağmurdereli'nin yapımcılığında Mudanya Trilye'de çekilen Hande Ataizi ile Nurgül Yeşilçay'm başrolünde olduğu dizinin kadrosuna Cem Özer sonradan dahil oldu.

Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay, dizi setinde aşka olumlu bakmadığı bilinen Osman Yağmurdereli'yi ilişkilerinin set aşkı olmadığına; evliliğe giden ciddi bir birliktelik olduğuna ikna etti. Ve çift yapımcıya o zaman verdikleri sözü tutup doğan çocuklarına Osman Nejat ismini koydu.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın kıydığı gizli nikâh basma yansıdığında insanları iki şey şaşırttı. İlki, özgürlüğüne düşkün imaj çizen ve evlilik fikrine uzak olduğunu dile getiren Nurgül Yeşilçay'm evlenmesiydi. İkincisi ise Nurgül Yeşilçay'm o dönem imajı pek de iyi olmayan Cem Özer ile dünya evine girmesiydi. Ancak onların aşkı tüm eleştirileri göğüslemeye yetti.

'ARKADAŞIM KALACAK'

Yeşilçay, çocukları Osman Nejat'ın 2005'teki doğumunun ardından, oğluna iyi annelik yapabilmek için bir süre çalışmadı. Cem Özer de ses getiren sivri eleştirilerini bıraktı. Çift birlikte Adem'in Trenleri filminde övgü alan bir oyunculuk sergileyerek iş birlikteliğinde de kendilerini gösterdi. Ancak çiftin ortağı olduğu şirketin yaptığı Şafak Sezer'li "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filminin borçları ve gelen haciz kararlarının evliliği de yıprattığı yorumları sıklaştı. 1 yıl önce ayrılık noktasına gelen çift "yeniden deneme" kararı aldı.

Avukatlarının da onayladığı gibi 6 ay önce evlerini ayıran Özer ve Yeşilçay, çocukları için evliliklerini kurtarmaya çalıştı. Ancak çabalar onları buraya kadar getirdi ve çift, önceki gün anlaşarak boşanmak için avukatlarına vekalet verdi. Çocuğun velayeti Nurgül Yeşilçay'a verildi. Bebek'te oturdukları ev ise zaten Yeşilçay'm birikimleriyle aldığı kendi eviydi. Yeşilçay, "Cem en iyi arkadaşım olarak her zaman görüşmeye devam edeceğim biri" diyerek dostça ayrılık mesajı verdi.

'YERİM PORTAKALINI'



Son 1 yılın en ünlü sinema ve televizyon yıldızlarından biri olan Nurgül Yeşilçay'ın hayatı 1976'da Afyon'da başladı. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlayan Yeşilçay, üniversite eğitimini Eskişehir'de aldı.

Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde henüz öğrenciyken İkinci Bahar dizisinde Türkan Şoray'ın kızı rolüyle bir anda parladı.

Kısa süre sonra fenomen haline gelen Asmalı Konak'ta ilk başrolünü üstlendi. Özcan Deniz ile oynadığı dizideki Bahar rolü ona şöhretin kapılarını sonuna kadar açtı.

Kariyerinde adım adım yükselen Yeşilçay, Altın Portakal'a aday olup alamayınca 'Yerim portakalını" diye ilginç bir tepki gösterdi. Erden Kıral'ın yönettiği Vicdan'daki rolüyle bu ödülü aldığında ise sahnedeki ilk tepkisi "Bu muymuş?" oldu.

Televizyondaki kariyerini ise hiç "ihmal" etmedi; dizilerin en çok talep edilen kadın oyuncusu oldu.

KİMLİK KARTI CEM ÖZER



DOĞUM YERİ: İstanbul
DOĞUM TARİHİ: 5 Ekim 1959
EĞİTİMİ: İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi
OYNADIĞI BAZI FİLM VE DİZİLER: Hababam Sınıfı Güle Güle, Tomruk, Olacak O Kadar, Berlin in Berlin, Usta Beni Öldürsene, Karışık Pizza, Aşkın Dağlarda Gezer, Neredesin Firuze, Melekler Adası, Ademin Trenleri, Sıcak, Kadri’nin Götürdüğü Yere Git
KİTAPLARI: Yastıkaltı Hikayeleri, Yirmidört Saat
PROGRAM: Laf Lafı Açıyor

KİMLİK KARTI NURGÜL YEŞİLÇAY
DOĞUM YERİ:
Afyon
DOĞUM TARİHİ: 26 Mart 1976
EĞİTİMİ: Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü
OYNADIĞI DİZİLER: İkinci Bahar, 90-60-90, Asmalı Konak, Melekler Adası, Belalı Baldız, Ezo Gelin, Aşk ve Ceza
OYNADIĞI BAZI FİLMLER: Her Şey Çok Güzel Olacak, Mumya Firarda, Eğreti Gelin, Adem’in Trenleri, Yaşamın Kıyısında, Vicdan, Yedi Kocalı Hürmüz

4 KEZ DÜNYA EVİNE GİRDİ



İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi eğitimini yarıda bırakarak Dostlar Tiyatrosu ile sahne çalışmalarına başlayan Cem Özer adını özel televizyonların açıldığı ilk yıllarda "Laf Lafı Açıyor" adlı programla duyurdu. Modern anlamda Türkiye'nin ilk talk show'una imza atan Cem Özer, büyük bir şöhretin de sahibiydi.

Türkiye'nin güldüğü bu adam, sivri diliyle dikkat çekti. Medya, sanat ve siyaset dünyasına yönelik eleştirileri, zaman içinde söylediklerinin etkisizleşmesine neden oldu. Evlendikten sonra polemiklerden uzak duran Cem Özer, birçok başarılı sinema filminde ve tiyatro oyununda başrol üstlenen yetenekli bir oyuncu olarak tanındı.

Cem Özer, ilk evliliğini caz ustası Erol Pekcan'ın kızı Sebla Pekcan ile yaptı. Bu evlilikten kızı Cemre dünyaya geldi. Daha sonra Selin Dilmen ile kısa bir evlilik yaşadı. Cem Özer, Nurgül Yeşilçay'dan önce de modacı Esin Maraşlıoğlu ile evlenip boşandı. Nurgül Yeşilçay'ın çekim için Gaziantep'te bulunduğu sırada oğlunu emanet edeceği kadar güvendiği ilk eşi Sebla Pekcan ile dostluğunu devam ettiren Cem Özer'in Nurgül Yeşilçay ile de benzer yakınlığı sürdüreceği konuşuluyor.(Habertürk)

4

Haberin Devamı