Magazin Enis Arıkan dizi setinde kaza geçirdi

Enis Arıkan dizi setinde kaza geçirdi

Paylaş
Enis Arıkan dizi setinde kaza geçirdi

Jet Sosyete dizisinde rol alan Enis Arıkan, yeni bölümünde yemek yarışması sahnesinde tezgahın üzerindeki ocağa oturunca olanlar oldu...

Oyuncu Enis Arıkan, Instagram hesabından hikaye paylaşarak o anları bu sözlerle anlattı:

Haberin Devamı

Ben havalı havalı sunuculuğu yaparken popomu tezgaha koydum. Oradan devam ettirdim. Bir yandan oturuyorum bir yandan anlatıyorum. Derken bir küçük sıcaklık hissetmeye başladım anlam veremediğim. Meğer ben o totoyla ocağı çalıştırmışım, düğmeyi çevirmişim 'çıt çıt çıt çıt' diye...

'TOTOSUYLA OCAK AÇAN İLK OYUNCU'

O sırada sunuculuk yapıyorum. Ocağı yakmışım ve o yuvarlağın üzerinde oturuyorum. Ve yanmaya başlamışım. Sonra bağıra çağıra üzerimden atlayıp popoma vurmaya başladık, söndürmeye çalıştık. İnanılmaz bir anda. Şu ülkede bir tek benim başıma gelebilirdi. Totosuyla ocak açan ilk oyuncu.

ENİS ARIKAN KİMDİR?

Kendisi 1983, İstanbul doğumlu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunu.

Haberin Devamı

Çeşitli reklam çalışmalarıyla beraber Müjdat Gezen Tiyatrosu, DOT Tiyatro ve Craft Tiyatro'da görev yapmasının yanı sıra dizilerde de rol aldı.

Hatta Garaj isimli tiyatro oyununda canlandırdığı Orkide rolüyle Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Ezgi Mola'nın da kankisi! Instagram'da yaptıkları paylaşımlarla herkesi çok güldürüyorlar diyebiliriz!

Sadece Ezgi Mola da değil, kendi bireysel paylaşımlarının yanı sıra annesi Selma Hanım ile çektikleri videolarla takipçilerini inanılmaz eğlendiriyor Enis Arıkan!