Gündem DJ'in evi kül oldu

DJ'in evi kül oldu

Paylaş
DJ'in evi kül oldu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bir apartmanın ikinci katında elektrik kontağından çıkan yangın, büyük çapta hasara neden oldu

Yangını haber alarak gelen dairenin sahibi DJ Şenol Aslan, "Maddi olarak toparlandığım, mutlu olduğum bir günde evimde çıkan yangın, elektronik eşyalarımı ve CD arşivimi kül etti" dedi.

Bugün saat 16.30 sıralarında, Siteler Mevkii, Durmazlar Caddesi’ndeki dört katlı Bares Apartmanı’nda yangın çıktı. Apartmanın ikinci katındaki DJ Şenol Aslan’a ait dairede başladığı belirlenen yangın kısa sürede tüm evi sardı. Alevleri farkeden apartman sakinleri ve çevredekiler itfaiyeyi ve ’155 Polis İmdat’ ihbar hattını arayıp, yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini sağlayıp, itfaiye araçlarının geçişini kolaylaştıracak tedbirleri aldı. Bu sırada olay yerine ulaşan Marmaris ve Armutalan belediyelerine ait itfaiye ekipleri, önce üst katlardakileri tahliye etti, ardından da yanan dairedeki tüpleri dışarı çıkardı. Daha sonra 4 itfaiye aracının su sıkarak müdahale ettiği alevler, diğer dairelere sıçramadan yaklaşık 1 saatte söndürüldü. Mahalle sakinleri, söndürme çalışmalarını endişe içinde izledi.

Komşularının telefon edip yangını haber vermesi üzerine gittiği iş görüşmesinden dönen DJ Şenol Arslan, yanan evini görünce şoke oldu. Arslan, "Bir diskoda DJ’lik yapıyorum. Yeni iş görüşmelerimden olumlu bir sonuç almıştım. Bugün benim için mutlu olduğum, maddi olarak toparlandığım bir gündü. Mutluluğum kısa sürdü. Dairemdeki plazma TV, 2 diz üstü bilgisayar, mesleğimde kullandığım çok sayıda elektronik eşya ve tüm CD arşivim kül oldu" dedi.


Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)