Siyaset DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya: Ülkemiz için elimizden geleni yapmaya hazırız
Paylaş
DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya: Ülkemiz için elimizden geleni yapmaya hazırız

Dumankaya: 15 Temmuz’da yaşanan menfur darbe girişimiyle büyük bir demokrasi sınavı verdi.

Halkımızın iradesi ve siyasi liderlerimizin sağlam duruşu ile bertaraf edilen bu hain kalkışma sonrasında da ülkemiz birlik ve beraberlik ruhunu göstermeye devam etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın önderliğinde atılan milli seferberlik adımları doğrultusunda, kamu ve özel sektör olarak herkes üzerine düşeni yaptı.

15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleriyle inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı.



Ağustos’tan Ekim ayına kadar geçen sürede satış adetlerinde yüzde 40’lara varan büyüme sağlandı. Aralık ayında ise ülke ekonomisi için başlatılan dolar bozdurma kampanyasının konut sektörüne de olumlu yansımalarını gördük.

Geleceğe güvenimiz tam


DKY İnşaat olarak ülkemiz için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız ve ülke geleceğine güvenimiz tam. Türkiye ekonomisini daha da güçlendirmek ve insanımızın refahı için büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Yatırımlarımıza ve özellikle kentsel dönüşüm alanında projelerimize hızla devam edip katma değer kazandırmaya devam edeceğiz. Ülke ve toplum tarihimiz açısından bir milat noktası olan büyük direnişin yıldönümünde vatan toprağı ve milli irade için hayatlarını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

Haberin Devamı