Alışveriş - Moda Doğal ışıltınızı ortaya çıkarın
Paylaş
Doğal ışıltınızı ortaya çıkarın

Sephora Collection’ın ten makyajı ürünleriyle her anınızda doğal ve bakımlı görünün! Far paletlerinden pudralara, makyaj bazlarından dudak parlatıcılarına kadar eksiksiz bir koleksiyon sunan Sephora Colletion, hafif bir makyajla ışıltılı bir görünüm elde etmenize destek oluyor.

Vivid Earth Yüz Makyaj Paleti

Anında doğal görünümlü bir parlaklık yaratan doğal, otantik tonlardan oluşan Vivid Earth Yüz Makyaj Paleti iki allık, bir aydınlatıcı ve bir bronzlaştırıcı pudradan oluşmaktadır. Üstelik çantada rahatça taşımaya uygun boyuta sahiptir. Yüksek pigmentli yapısı ile anında gözle görülür sonuç sağlar.

Sabitleyici toz pudra

Doğal mat bir sonuç ve uzun süreli kalıcılık sağlayan toz pudra, cildinizi pürüzsüzleştirir ve makyajınızı sabitler. İnce dokusu sayesinde kuru bölgeleri de belirginleştirerek cildin bütünlüğünü korur. Tüm cilt tiplerine uyum sağlaması içiniki renk tonu mevcuttur.

Aydınlatıcı

Evrensel renklere sahip 4 aydınlatıcıdan oluşan bu palet, ışıltılı bir parlaklık sağlar. Bakır, şampanya, pembe ve altın renklerindeki aydınlatıcılar, ıslak ve ışıltılı bir görünüm sağlamanıza yardımcı olur.

Makyaj bazı:

Kapsüllü pigmentler bakımından zengin olan ve makyaj sırasında cildi pürüzsüzleştiren ve hafifçe canlandıran parlak, nude tonlarında bir makyaj bazıdır. Cilt tonunuzu nazik bir şekilde eşitler.

Bal özlü dudak parlatıcısı:

Bir glossun tüm parlaklığı ile balın besleyiciliğini yapışkan olmayan bir dokuda birleştiriyor. Tatlı gloss etkisi ile ışıltılı, yumuşak, bal rengi parlak bir renk ve güzel kokan dudaklar sunuyor.

Haberin Devamı