Alışveriş - Moda Doğal kaynaklı ürünler
Paylaş
Doğal kaynaklı ürünler

Güzelliğe olan ilgi geçmişten günümüze artarak devam etse de, güzellik algısı yaşanan dönemin, toplumun, kültürün, coğrafyanın ve sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik birçok faktörün etkisiyle sürekli olarak değişime uğruyor. Geçmiş çağlardan günümüze, insanların güzellik ürünlerinde evlerinde, hatta mutfaklarında kullandıkları doğal kaynaklı bileşenleri kullanma arzusu ise hiç değişmiyor.

Özellikle son yıllarda insanların güzellik ürünlerinde doğal kaynaklı bileşenleri tercih ediyor olmalarından ilham alarak doğal içeriklerle “NaturePro” serisini yaratan AVON, yerli üretime sağladığı katkının da haklı gururunu yaşıyor.

Haberin Devamı

NaturePro Serisi faydaları saymakla bitmeyecek doğal özler ve yağlardan oluşuyor

Sarımsak, at kestanesi, kırmızı biber, at kuyruğu otu, vücut bakımından saç bakımına kadar ülkemizde yaygın olarak kullanılan geleneksel bitkiler NaturePro serisinde bir araya getirildi.

Ferahlatıcı at kestanesi ve kırmızı biberli balsam; mükemmel bir masaj jeli olmasının yanı sıra at kestanesi, kırmızı biber, pelesenk yağı, kantaron yağı, çörek otu yağı ile cildi ferahlatmaya ve biberiye, okaliptus, nane, karanfil yağlarından oluşan zengin esansiyel yağ içeriğiyle serin his bırakmaya yardım eder. Hızla emilir, yağlı his bırakmaz.

Dökülme Karşıtı Sarımsak ve Kekikli Şampuan; İçeriğindeki sarımsak, kekik, ısırgan, biberiye, papatya ile zenginleştirilmiş formülü koparak dökülmelere karşı saçları beslemeye yardımcı olur. D-Pantenol, biotin, gliserin, hyalüronik asitle parlak bir görünüm ve kolay tarama sağlar. Tüm saç tipleri için uygundur.

Haberin Devamı

Dökülme Karşıtı Sarımsak ve Kekikli Saç Maskesi; İçeriğindeki sarımsak, kekik, zeytinyağı, argan yağı, shea yağı, ısırgan, papatya sayesinde saçlardaki koparak dökülmeleri azaltmaya yardım eder. E vitamini, D-Pantenol, biotin, gliserin, hyalüronik asitle kolay tarama sağlar. Tüm saç tipleri için uygundur.

Dökülme Karşıtı Sarımsak ve Kekikli Saç Bakım Yağı; Sarımsak, kekik, zeytin, argan, Hindistan cevizi, badem, jojoba, çörek otu, ceviz, ayçiçek, ısırgan, kayısı, biberiye yağları ve E vitaminiyle zengin formülü sayesinde saçları güçlendirerek koparak dökülmeleri azaltmaya yardımcı olur. Saçları nemlendirir, daha parlak bir görünüm ve ideal bakım sağlar.

Saç Güçlendirici At Kuyruğu Otlu Şampuan; At kuyruğu, ısırgan, biberiye, civanperçemi ve papatyayla zenginleştirilmiş formülü saçları güçlendirmeye yardımcı olur. D-Pantenol, biotin, gliserin, hyalüronik asitle saçları nemlendirir, kolay tarama sağlar ve sağlıkla uzamasına yardımcı olur. Tüm saç tipleri için uygundur.

Saç Güçlendirici At Kuyruğu Otlu Saç Maskesi; At kuyruğu, ısırgan, civanperçemi, zeytinyağı, argan yağı ve seha yağıyla saçları güçlendirmeye yardım eder, parlak bir görünüm verir. E vitamini, D-Pantenol, biotin, gliserin, hyalüronik asitle kolay tarama sağlar ve sağlıkla uzamasına yardımcı olur. Tüm saç tipleri için uygundur.

Haberin Devamı

AVON NaturePro serisindeki tüm ürünler dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben, gluten ve hayvansal bileşim içermez.